23 Kasım 2007 Cuma

kazandibi ve kabak tatlısı



MALZEMELER
1,5 kilo balkabagı
4 bardak toz seker
1 fincan su
1 paket hazır kazandibi
süt (pakette yazan kadar)

HAZIRLANISI
kabaklar temizlendikten sonra küçük parcalara ayrılır ve fırın tepsisine dizilir.üzerlerine seker konulur suda ilave edilir ve 165 derecede kabaklar yumusayıncaya kadar pisirilir.diger taraftan kazandibi hazırlanır.kabaklar pisirildikten sonra püre haline getirilir.isternirse içine ceviz taneleride eklenerek borcama dökülür ve düzeltilir.üzerinede pisirilen kazandibi dökülür ve soguyunca servis edilir.
AFIYET OLSUN

2 yorum:

Ilker Erdem dedi ki...

Ellerine saglik nefisss

Pembeli'nin Mutfağı dedi ki...

Merhaba, blogunuzu ilk kez ziyaret ediyorum, sizde blogunuzu yeni açmışsınız, hayırlı olsun. Bu arada kabak tatlısının üzerine kazandibi eminim çok yakışmıştır. Ellerinize sağlık.