MALZEMELER
1 KG tavuk göğsü
3 tane havuç
2 tane soğan
1 kase bezelye
2 yemek kaşığı salça
pulbiber karabiber tuz kekik
yarım çay bardağı sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Sıvıyağ büyük bir tencereye dökülür ,ince doğranmış soğanlar ve kuş başı doğradığımız tavuk göğüsleri tencereye eklenir ve bir miktar kavrulur.Havuçları çiçek şeklinde doğradıktan sonra kavrulan tavuklara eklenir.bezelyelerde eklenirken baharatları istediğimiz miktarda ağız tadımıza göre ilave edip karıştırıyoruz.en son salça eklenir ve kapağı kapatılır.kısık ateşte tavuklar suyunu çekene kadar pişirilir.servise hazırlanır.
AFİYET OLSUN.
Yorumlar
hatice bayrakcı
eski üst kat komşunuz:)