kaymaklı kek






MALZEMELER

.1 su bardağı toz şeker
• 125 gr margarin
• 4 adet yumurta
• 2 su bardağı un
• 50 gr kakao
• 1 paket kabartma tozu
• 1 paket vanilya
• 1 su bardağı süt

üzeri için
Kaymak tadında krem şanti
1 tane hazır puding Danette çikolatalı


YAPILIŞI

Pandipanyası için gerekli olan malzemeler çırpılır, 170 derecelik fırında kürdanla kontrol edilerek pişirilir.kalıptan çıkarılır ve dilimlenir.
Daha sonra üzerine 1 paket hazır danette dökülür ve yayılır.
Önceden hazırladığımız kaymak tadında krem şantimiz poşete dökülür ve kekin üzeri süslenir.1 saat sonra servis yapabilirsiniz.
AFİYET OLSUN

Yorumlar

TAZE NANE dedi ki…
Keki çok severim ama bu kekin görünüşü harika olmuş.
Sevgiler......